Prilika za studente

Henry Schein Minerva i Bridge2Aid (B2A) nude studentima 4. godine stomatologije priliku da se pridruže projektu u Tanzaniji.

22.8.2011. 0:00:00 | ordinacija@dudik-dr.hr

 

Partnerstvo između Henry Schein Minerva i Bridge2Aid je (B2A) se i dalje razvija. Udruženi, ponovno nude studentima četvrtih godina stomatoloških fakulteta priliku za pridruživanje njihovom zajedničkom projektu pružanja dentalne skrbi u Tanzaniji, 2013. godine.
U srpnju 2013, izabrani studenti će imati priliku raditi u Tanzaniji tijekom dva tjedna na organiziranom programu, te će imati priliku sudjelovati u Programu dentalne izobrazbe, kao dio tima, sa stomatolozima volonterima i DCPs iz Velike Britanije. Cilj ponude je pružiti studentima znanje i iskustvo u planiranju i pružanju oralne njege u zemljama u razvoju. Oni će usko surađivati s B2A kliničkim i projektnim osobljem i imati mentora tijekom boravka.
U potrazi za idealnim kandidatima, Henry Schein Minerva i B2A usko surađuju s pet ključnih stomatoloških fakulteta, a kao dodatnu potporu studentima u njihovim istraživanjima i za buduću karijeru, Henry Schein Minerva će osigurati 350 £ potpore svim uspješnim kandidatima.
Rok za prijave je 29. listopada 2012. Konkurencija za mjesta će biti visoka jer ih je samo šest na raspolaganju, tako da studenti trebaju iskazati svoj interes što prije! Ovo je uistinu prilika za studente, za učiniti iskorak i biti dijelom ovog ekskluzivnog programa.

 

Za prijavu kontaktirati Anna Hurst na e-mail anna.hurst@henryschein.co.uk.
Posjetite www.bridge2aid.org za više informacija.

 

Objavljeno 21.8. na dentistry.co.uk.

 

[vslider name=”vslider_options”]